+385 99 4967 531 info@cosmicproduction.hr

Cosmic Production predstavlja The Cosmic Quartet – jer smo društveni!

...
"

Start reading

Sigurno ste već čuli za The Cosmic Quartet.

Čak i ako niste, sigurno će vam biti zanimljivo pogledati i poslušati The Cosmic Quartet u svom elementu. Kao što se vidi iz priloženih slika, The Cosmic Quartet je zajednički naziv za naša 4 in-house DJ-a:

  • DJ Nocturnal
  • DJ Edi
  • MatthewBee
  • Frank-o

 

Zajedničkim naporima naš slavni četverac donosi nove i stare zvukove kroz DJ ili live set, a u tom DJ nastupu možete uživati u nadprosječnom broju DJ ruku po mikseti i po metru kvadratnome. Posebnost The Cosmic Quarteta je u načinu nastupa, pa tako kroz DJ ili live set naš kvartet stvara nekolicinu trenutaka u kojima sa efektima i prijelazima jedan drugome miksaju glazbu. Ova rapsodija DJ efekata i prijelaza, te dobrih dropova, izmami osmijeh na lice svakome tko vidi i čuje o čemu se radi.

Osim vrhunske glazbe i DJ nastupa, tu je i još cijeli scenski nastup, skoro pa koreografija četvero DJ-eva koji donose britke i snažne zvukove. Često nastane i autorsko djelo ad-hoc, u trenutku kada naši DJ-evi odluče da je pjesma komercijalno izvediva i snimi se na licu mjesta. Ovakvi nastupi se ne događaju često i zato drže status jednoroga. Šalimo se, nastupi su relativno česti i da drže status jednoroga.

The-Cosmic-Quartet-MC-Flamingo-showing-his-behind-on-Hvar-Island-summer-2017-Croatia

MC Flamingo na Hvaru, ljeto 2017. godine

Naš showmanship i sposobnost motiviranja publike na ples su zadnji udarac dosadi i monotonim zabavama. The Cosmic Quartet, kao sastavni dio Cosmic Productiona je dostupan za booking minimalno 2 tjedna prije potrebno događanja. Nastup u prosjeku traje 45 min. do 1h a cijeli event od 4-6 sati.

The-Cosmic-Quartet-MC-Flamingo-running-wild-had-to-be-tamed-summer-2017-Croatia

Divlji MC Flamingo prisilno privezan

Ljetos u Brown Beach House Trogir hotelu naš kvartet je dobio i privremenog petog člana, flamenca koji je došao odraditi sezonu kao MC Flamingo…

…i naučiti posao od naših iskusnih DJ-eva. Šala mala, plamenac zvani MC Flamingo je ostao samo kao počasni gost u dobrom sjećanju na Cosmic Quartet u Brown Beach House.

Svakako poslušajte koji ljetni mix dostupan ovdje (MatthewBee Mixcloud) i ovdje (Nocturnal Mixcloud)

 

Ako želite da vam zabavu uljepša i vodi naš Cosmic Quartet nazovite nas ili pošaljite mail!

Društveni smo, što znači da nas možete kontaktirati i putem preferirane društvene mreže i postaviti pitanje ili dati prijedlog. Naš kvartet može nastupati u hotelima, restoranima, barovima, noćnim klubovima, na vjenčanjima i sličnim manifestacijama, na korporativnim eventovima, predstavljanjima proizvoda i usluga i ostalo.

 

0 Comments

Submit a Comment

Pick your next post

Rent the Best DJ Equipment for Your Wedding

Do you want to rent the best DJ equippment for your wedding? Read more on what you need for your special event. Everyone already knows: Your wedding day is one of the most important days of your life. But did you know that music is one of the most important wedding...

read more