+385 99 4967 531 info@cosmicproduction.hr

Sigurno ste već čuli za The Cosmic Quartet.

Čak i ako niste, sigurno će vam biti zanimljivo pogledati i poslušati The Cosmic Quartet u svom elementu. Kao što se vidi iz priloženih slika, The Cosmic Quartet je zajednički naziv za naša 4 in-house DJ-a:

  • DJ Nocturnal
  • DJ Edi
  • MatthewBee
  • Frank-o

 

Zajedničkim naporima naš slavni četverac donosi nove i stare zvukove kroz DJ ili live set, a u tom DJ nastupu možete uživati u nadprosječnom broju DJ ruku po mikseti i po metru kvadratnome. Posebnost The Cosmic Quarteta je u načinu nastupa, pa tako kroz DJ ili live set naš kvartet stvara nekolicinu trenutaka u kojima sa efektima i prijelazima jedan drugome miksaju glazbu. Ova rapsodija DJ efekata i prijelaza, te dobrih dropova, izmami osmijeh na lice svakome tko vidi i čuje o čemu se radi.

Osim vrhunske glazbe i DJ nastupa, tu je i još cijeli scenski nastup, skoro pa koreografija četvero DJ-eva koji donose britke i snažne zvukove. Često nastane i autorsko djelo ad-hoc, u trenutku kada naši DJ-evi odluče da je pjesma komercijalno izvediva i snimi se na licu mjesta. Ovakvi nastupi se ne događaju često i zato drže status jednoroga. Šalimo se, nastupi su relativno česti i da drže status jednoroga.

The-Cosmic-Quartet-MC-Flamingo-showing-his-behind-on-Hvar-Island-summer-2017-Croatia

MC Flamingo na Hvaru, ljeto 2017. godine

Naš showmanship i sposobnost motiviranja publike na ples su zadnji udarac dosadi i monotonim zabavama. The Cosmic Quartet, kao sastavni dio Cosmic Productiona je dostupan za booking minimalno 2 tjedna prije potrebno događanja. Nastup u prosjeku traje 45 min. do 1h a cijeli event od 4-6 sati.

The-Cosmic-Quartet-MC-Flamingo-running-wild-had-to-be-tamed-summer-2017-Croatia

Divlji MC Flamingo prisilno privezan

Ljetos u Brown Beach House Trogir hotelu naš kvartet je dobio i privremenog petog člana, flamenca koji je došao odraditi sezonu kao MC Flamingo…

…i naučiti posao od naših iskusnih DJ-eva. Šala mala, plamenac zvani MC Flamingo je ostao samo kao počasni gost u dobrom sjećanju na Cosmic Quartet u Brown Beach House.

Svakako poslušajte koji ljetni mix dostupan ovdje (MatthewBee Mixcloud) i ovdje (Nocturnal Mixcloud)

 

Ako želite da vam zabavu uljepša i vodi naš Cosmic Quartet nazovite nas ili pošaljite mail!

Društveni smo, što znači da nas možete kontaktirati i putem preferirane društvene mreže i postaviti pitanje ili dati prijedlog. Naš kvartet može nastupati u hotelima, restoranima, barovima, noćnim klubovima, na vjenčanjima i sličnim manifestacijama, na korporativnim eventovima, predstavljanjima proizvoda i usluga i ostalo.