fbpx
+385 99 4967 531 info@cosmicproduction.hr

DJ Lomax i DJ Matthew Bee na Radio Dalmaciji – Nadahnuće Remix

...
"

Start reading

Početkom ljeta 2021 izlazi remix pjesme “Nadahnuće” – Dino Dvornik, koju je obradio naš dragi prijatelj DJ Lomax iz švicarske. Kako i sam kaže priča je počela prošlog ljeta na plaži Hotela Radisson Blu Split, točnije u Mistral Beach Baru. Rezidencija DJ Matthew Bee-a je imala brojna gostovanja, među kojima, naravno i DJ Lomax.

Prava kombinacija sunca, mora i dobre glazbe je uvjetovala i dobrim idejama i tako se Lomax, nakon što se vratio u Švicarsku dao na “posal” i za sljedeće ljeto pripremio remix legendarne pjesme, legendarnog splitskog Dina Dvornika, “Nadahnuće”.

Na plaži Radissona, Mistral se u hladovini našao i Žele Maretić, voditelj Želine Vesele Liste i tu je vesela ekipa odlučila, možda slučajno, možda samo veselo da DJ Lomax i DJ Matthew Bee koji je kako sam kaže “riza pršut i nosia vino” dođu u četvrtak navečer u Želin redoviti termin na Radio Dalmaciji i ispričaju svoju priču.

Isječak iz emisije poslušajte na Youtube linku

Cosmic Production vam želi veselo ljeto 2021.

Cosmic Production | Facebook

Cosmic Production (@cosmic_production)

0 Comments

Submit a Comment

Pick your next post

Rent the Best DJ Equipment for Your Wedding

Rent the Best DJ Equipment for Your Wedding

Do you want to rent the best DJ equippment for your wedding? Read more on what you need for your special event. Everyone already knows: Your wedding day is one of the most important days of your life. But did you know that music is one of the most important wedding...

read more