O nama

Cosmic Production je mlada tvrka sa višegodišnjim kombiniranim iskustvom iz marketinga, turizma i cjeloživotnom ljubavi prema glazbi. Sjedište se nalazi u Splitu, na adresi Zagrebačka 13. Često smo na terenu i uvijek smo dostupni na online kanalima.

kako ostvariti suradnju

Ako ste se već pronašli u pojedinom projektu iz našeg portfelja, slobodno nam ostavite poruku putem kontakt forme, mi ćemo odgovoriti i pomoći vam u ostvarenju vašeg cilja. Ako niste pronašli sličan projekt, pozivamo vas da nas kontaktirate kako bi dogovorili konzultacije u Vaših želja.

Licencirani dj-evi

Pazimo na autorska prava
online i u sklopu naših audio djelatnosti i dj nastupa. Zakoni vezani uz autorska prava su definirani i bitno je informirati se o pojedinim uvjetima koji utječu na vas.

Marko Boban
DJ Nocturnal

Odrastanje u Splitu je bilo glazbeno iskustvo i svirao sam klavir, što je sada dio moje glazbene produkcije. Trenutni utjecaji dolaze iz gradova kao što je Berlin ili London, kao i prirodni zvukovi koji dolaze sa dalekog istoka.

Ivan Boban
Ivan Cosmic Pro

Iskustvo sa kompjuterima se spojilo kroz fotografiju, video i web, a marketing sveprisutna potreba. Najdraži motivi su mi planine i zalasci sunca. Bob Ross fotografija.