fbpx
+385 99 4967 531 info@cosmicproduction.hr

Dobrodošli na verziju 2.0 Cosmic Production Web i Blog!

...
"

Start reading

Cosmic Production Web i Blog 2.0

Dobro nam došli, verziju 2.0 predstavljamo sa funkcionalnostima web shopa u kojem ćete moći kupiti pjesme, fotografije, e-knjige i sl. Sav materijal za sada je u vlasništvu Cosmic Productiona, a u planu nam je pozvati i ko-autore za navedene kategorije, pa ćete tako moći kupiti i autorska djela svojih najdražih izvođača, umjetnika, pisaca i sl.

 

Ponukani iz više razloga i iz više smjerova smo odlučili da je to logičan nastavak stare web stranice koja je poslužila kao pilot projekt za potrebe webshopa.

Razlog tome je konstantna promjena u plaćenim i besplatnim online servisima za prodaju glazbe. Glazba je naša primarna djelatnost i praćenjem trendova osiguravamo kompetitivnu prednost. Servisi kao što su Soundcloud, Mixcloud, Beatport, Spotify, itd. imaju svoju svrhu, ali naš web je ipak naš web.

 

Tako ćete na ovoj webstranici, tj. blogu moći poslušati playlistu ili pjesmu, kao što to radite na Soundcloudu, moći ćete kupiti pjesme kao što to radite na Beatportu i moći ćete pregledavati, kupovati i naručivati playliste za svoje osobne ili komercijalne potrebe kao što to radite na Spotifyu.

 

Ako vam ovo zvuči super i zanimljivo, hvala na podršci! Čitaj dalje…

 

Pa tako za ovotjedno blog izdanje imamo prošlotjedni mix DJ Nocturnala iz Hotela Park u Splitu nazvan; Pool of Dreams vol.I

 

Hotel Park u Splitu ima dugogodišnju tradiciju i jedan je od najposebnijih hotela u Dalmaciji. Pravo putovanje kroz vrijeme, od art deco do modernog uređenja Hotel Park ima ponešto za svakoga. Naš kutak je na vanjskom dijelu, uz vanjski pool bar kraj bazena. Suncem okupana terasa je idealno mjesto za ovakav stil glazbe, a nesputana komunikacija sa gostima je uvijek završavala salvama hvale, morem pjesama na Shazamu i slatkim luksuznim koktelima u Hotelu Park.

 

Više o hotelu možete pročitati na njihovoj stranici;

http://www.hotelpark-split.hr/

 

Posebno se isplati pogledati ako još niste vidjeli unutarnje i vanjsko uređenje koje je Hotel Park dovelo na petu zvjezdicu prije dvije godine. Definitivno dio perjanice grada Splita. Naravno, posjetite nas na bazenu svakim radnim danom od 17.00 – 20.00. Vikendom ne gostujemo često, jer svima treba malo odmora 😉

 

Van glazbene sfere naš Ivan Cosmic Pro je pokrenuo svoju Facebook stranicu komplementiranu sa Youtube kanalom, Twitter računom i još par društvenih mreža. Strastveni korisnik računala i interneta će vas ove zime dovesti u najudaljenije dijelove galaksije i svemira i naučiti o marketingu. Bez brige, lekcije o marketingu nisu na Marsu, već će se videi ovisi o razini personalizacije dijeliti na Cosmic Production Youtube kanalu i na Ivan Cosmic Pro Youtube kanalu.

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Pick your next post