fbpx
+385 99 4967 531 info@cosmicproduction.hr

Cosmic Production Usluge

Kreativna Agencija

Dobrodošli u Cosmic Production, gdje kreativnost susreće stručnost u području produkcije događaja i medija. Smještena u živopisnom gradu Splitu, u Hrvatskoj, naša agencija specijalizirana je za oživljavanje vaše vizije putem prilagođenih audio, fotografskih i marketinških rješenja.

S velikim fokusom na dnevne događaje i jedinstvene suradnje na mjestima održavanja, ponosimo se pružanjem iznimnih iskustava potpomognutih vrhunskom opremom i timom predanih profesionalaca. Od blistavih DJ setova do zadivljujućeg vizualnog sadržaja, Cosmic Production vaš je partner za podizanje vašeg događaja ili digitalne prisutnosti na nove visine. Dopustite nam da orkestriramo vaše sljedeće nezaboravno iskustvo.

Cosmic Production Kreativna Agencija

Unaprijedite svoj događaj uz vrhunske DJ-e

Uronite svoju publiku u nezaboravno zvučno iskustvo. Naša DJ Booking agencija nudi popis vrhunskih DJ-a, savršenih za hotele, barove na plaži i dnevna događanja u Splitu, Hrvatska. Doživite razliku uz Cosmic Production.

Najsuvremenija audio oprema

Preobrazite svoje mjesto uz naše usluge najma audio opreme visoke kvalitete. Uz Bose zvučne sustave i Pioneer DJ opremu, osiguravamo da je zvuk vašeg događaja oštar, jasan i zadivljujući. Odaberite izvrsnost uz Cosmic Production.

Kreativna fotografija i marketinška rješenja

Snimite i proširite priču svoje robne marke s našim stručnim uslugama fotografije, produkcije i marketinga. Od zapanjujućeg vizualnog sadržaja do strateškog upravljanja društvenim medijima, naš tim pomaže vašem brendu da zablista na svim digitalnim platformama.

DJ Booking Agencija

Otkrijte neusporediva glazbena iskustva s DJ Booking Agency Cosmic Production. Sa sjedištem u Splitu, u Hrvatskoj, naša agencija ima zvjezdani popis DJ-a i producenata specijaliziranih za naelektriziranje korporativnih i privatnih događaja. Surađujemo s vrhunskim hotelima, barovima na plaži i restoranima, osiguravajući da vaš događaj odjekuje profesionalnim zvukom. Naša predanost kvaliteti i strast prema glazbi izdvajaju nas, što nas čini idealnim izborom za prilike koje zahtijevaju nezaboravno slušateljsko putovanje.

9

Artist Management

9

Profesionalni DJ-i i Producenti

9

Međunarodni DJ Roster

9

Kvalitetna zvučna kulisa za događaje

9

DJ Rezidencije i dugogodišnja suradnja

9

DJ Booking Agencija Split Hrvatska

NAJAM AUDIO OPREME

Kada smo pokrenuli našu DJ agenciju i počeli raditi s nevjerojatnim prostorima i lokacijama, primijetili smo da prosječna oprema nije na razini potrebne razine. Zato smo odabrali suradnju s Bose zvučnim sustavima i Pioneer DJ-em za drugi segment za kompletno rješenje za iznajmljivanje audio opreme. Slijedimo industrijske standarde i odlučujemo raditi samo s najboljima.

9

Najam Bose Zvučnih Sustava

9

Najam Pioneer DJ Opreme

9

Mikrofoni, Stolovi i ostalo

9

Profesionalni Razglas za Eventove

9

Dostava i tehničari za vaš prostor

9

Najam Premium Audio Opreme

Razgovarajmo O:

sjedište

Zagrebačka 13
21000 Split, Hrvatska

Contact

info@cosmicproduction.hr
+385 99 4967 531