fbpx
+385 99 4967 531 info@cosmicproduction.hr

Cosmic Production DJ Agencija

Istražite Opcije Bukiranja DJ u Hrvatskoj

U Cosmic Production DJ Agenciji krećemo na očaravajuće putovanje u svijet glazbe. Naša predanost pružanju iznimnih eventova, te DJ-a i bendova putem naše DJ agencije u Hrvatskoj nije samo sigurna i pouzdana; to je umjetničko djelo.

Unutar našeg popisa DJeva, moći ćete pogledati i poslušati  izbor profesionalnih i predanih DJ-a i producenata. Cosmic Production DJ Agencija pedantno upravlja procesom rezervacija i upravljanja događajima, osiguravajući da vaše glazbene želje i klijenti pronađu savršen spoj.

Naš utjecaj proteže se diljem Europe i Hrvatske. Tijekom osam godina otkrili smo zadivljujuće priče talenata iz Hrvatske, balkanske regije i Europe, nudeći sveobuhvatne usluge bukiranja DJ-a u Splitu i Hrvatskoj. Ove priče oživljavaju u obliku ljetnih turneja i očaravajućih rezidencija, uključujući pakete DJ-a za vjenčanja u Hrvatskoj i usluge DJ-a za evente u Hrvatskoj, sve predstavljeno Vama, našim cijenjenim partnerima.

Pridružite nam se u istraživanju glazbenih žanrova međunarodnih i hrvatskih DJ-a Cosmic Production, gdje čarolija glazbe ne poznaje granice. Za više informacija kontaktirajte nas putem maila.

Cosmic Production DJ Agencija

COSMIC PRODUCTION DJ ROSTER

Hrvatski i Međunarodni DJevi

Cosmic Production DJ Agencija - Naši Izvođači - DJ Matthew Bee

DJ Matthew Bee (HR)

DJ Matthew Bee, entuzijast jazza i glazbe, stvara nezaboravne trenutke na događajima diljem svijeta. Njegovi raznoliki glazbeni stilovi kao što su jazz, soulful house i drugi postavljaju savršen ton za svaku priliku, ostavljajući trajan utjecaj.

Cosmic Production DJ Agencija - Naši Izvođači - Music Selector

Music Selector (HR)

Upoznajte Željka Maretića, kreativnu snagu iza Music Selectora. Uz zarazan humor i strast prema dubokim house melodijama, on je vaš omiljeni DJ za nezaboravne nastupe koji održavaju zabavu živom.

Cosmic Production DJ Agencija - Naši Izvođači - DJ Lomax

DJ Lomax (CH)

Lomax, odani entuzijast Soulful Housea, počeo je DJ-irati 90-ih. Njegova strast dovela je do međunarodnog priznanja i osnivanja HOUSECAFE-a, koji je organizirao uspješne Soulful House zabave u Zürichu. Također je producent i podržava zajednicu.

DJ Felipe Grande - Cosmic Production DJ Booking Agencija Hrvatska

DJ Felipe Grande (HR)

Upoznajte Felipea, 24-godišnjeg DJ-a/producenta iz Hrvatske poznatog po svom jedinstvenom Deep Tech zvuku. Njegovo glazbeno putovanje počelo je s 18 godina, odvevši ga u Irsku, gdje oživljava klasične vibracije, ujedinjujući publiku svojim groovy ritmovima.

DJ Fort George - Cosmic Production DJ Booking Agencija Hrvatska

DJ Fort George (UK)

Upoznajte DJ-a Fort Georgea, izvorno poznatog kao DJ Shadowplay iz Velike Britanije. Evoluirao je od Drum and Bassa do duševnih zvukova. Uz duboke melodije i optimističan stil, on je pripremljen i originalan DJ koji stvara nezaboravne nastupe.

DJ Toni Tox - Cosmic Production DJ Booking Agencija Hrvatska

Toni Tox (HR)

DJ Toni Tox, cjeloživotni glazbeni entuzijast, njeguje nezaboravna glazbena iskustva. S utjecajima u rasponu od Eltona Johna do Vini Vici, on donosi svestrane melodije na vjenčanja, privatne događaje i hotelske terase.

Cosmic Production DJ Agencija - Naši Izvođači - DJ Lleo

DJ Lleo (IT)

DJ Leo je introspektivan i pažljiv za detalje, on u svojim glazbenim sesijama predlaže melodije i ritmove koji proizlaze iz pažljivog proučavanja okolne atmosfere. Leo je stanovnik Armani Hotel Milano.

Cosmic Production DJ Agencija - Naši Izvođači - Fred Gentle Fred

Gentle Fred (BE)

Belgijski DJ i producent Fred Gentle Fred ima duboku ljubav prema house glazbi, s velikim utjecajima u rasponu od disca i funka koje uključuje u svoje DJ setove i produkciju.

DJ Anna Blitz - Cosmic Production DJ Booking Agencija Hrvatska

DJ Anna Blitz (HR)

Anna Blitz, inspirirana legendama elektronske glazbe kao što su Jean-Michel Jarre, Roger Sanchez, David Morales i Armin van Buuren, stvara glazbene priče koje stvaraju raspoloženje i atmosferu. Njezini setovi pokrivaju House, Deep House, Disco i Funky glazbu.

Razgovarajmo O:

sjedište

Zagrebačka 13
21000 Split, Hrvatska

Contact

info@cosmicproduction.hr
+385 99 4967 531